Voordelen

Binnen en buiten

Smalle gang heftrucks hebben het voordeel zowel binnen als buiten ingezet te kunnen worden, d.w.z. dat ze perfect van de stelling naar de vrachtwagen kunnen rijden zonder kostbare tijd te verliezen.

Goed zicht op de pallet

Omdat de bestuurder schuin op de pallet kijkt heeft hij, bij de belangrijke handelingen, altijd een goed zicht op hoe hij de pallet in de stellingen plaatst. Dit goede zicht heeft als gevolg dat de veiligheid verhoogt waardoor er minder ongevallen zullen gebeuren.

Gebruiksvriendelijk

Een smalle gang heftruck is uiterst makkelijk en ergonomisch te besturen. Een basisopleiding van slechts enkele uren volstaat om vlot het toestel te kunnen bedienen.

Geen dure railgeleiding nodig

Smalle gang heftrucks vereisen geen speciale vloeren of enige vorm van geleiding. Ze kunnen waar en wanneer dan ook ingezet worden om allerhande ladingen te behandelen. Dit heeft als gevolg dat de totaalprijs voor het optimaliseren van uw magazijn beduidend lager zal komen te liggen.

Plaatsbesparing

Het ultieme doel van de smalle gang heftrucks is simpelweg zo veel mogelijk plaats te besparen of om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf ?

Contact opnemen